Press "Enter" to skip to content

Hvor skal man bo?

Har du bestilt deg en tur til Norge? Eller kanskje du ser på alle mulighetene du har? Det er ingen grunn til bekymring. Det finnes mange steder å velge mellom, og kanskje en del du ikke har tenkt på, som for eksempel et skianlegg?

Bosteder i storbyen

Dersom du skal bo i en storby så vil du få valgmuligheter i alle slags prisklasser. Dette er dog ingen overraskelse, da dette er likt i stort sett de fleste land. Du kan velge et hotell, som er lett å styre prisklassen på da du kan gå etter beliggenhet og stjerner. Du kan også velge et hostel, som det finnes en god del av, dersom du ønsker en litt mer budsjettvennlig ferie.

Reiser du som en større gruppe kan disse to alternativene bli vanskelige, i alle fall dersom det er snakk om en større familie eller vennegjeng for eksempel. Da kan det å leie en leilighet være midt i blinken. Her kan alle få friheten til å være sammen, samtidig som det blir lett å styre budsjettet ved å ta i bruk kjøkkenet og lage maten hjemme. Du kan finne mange slike alternativer på nettsider som Airbnb.

Bo i ett med naturen

Det er ikke til å komme unna, mange reiser til Norge for å være ute i naturen, for å se nordlyset, for å gå og oppdage de flott turistmålene Trolltunga og Preikestolen. Da kan det hende at du også har lyst til å bo litt mer i ett med naturen for å få en skikkelig naturopplevelse. Det blir ikke mer norsk enn en hyttetur på fjellet. Du kan leie hytter, enten med eller uten strøm og innlagt vann. Så her kan du bestemme hvilken opplevelse du ønsker.

Camping er også en noe mange ikke tenker på. Camping eller telttur kan være veldig gøy, kanskje spesielt dersom man er en vennegjeng eller drar på tur med barn. Det er mye billigere, man kan være i ett med naturen, og får oppleve Norge på en helt annen måte.

Steder å bo på skiferie

Ski eller snowboard ferier er veldig vanlig, ikke vanskelig å skjønne i og med at Norge har en lang og fin vinter. Skal du på en slik ferie er telttur eller camping ikke noe å tenke på, men dersom du ønsker noe annet enn et vanlig hotell så kan en ski-hytte være en idé. En ski-hytte vil være perfekt om man reiser flere sammen og ønsker å ha litt mer plass. Bare tenk, fyr i peisen, varm kakao, pledd og godt selskap. Det er en ferie de fleste kan leve med.

Men kanskje du vil unne seg litt luksus, og da er et skianlegg det du burde se etter. Dette er som et flott hotell, helt tilrettelagt for din skiferie. Det vil si at etter at du har vært i bakken hele dagen, kan du komme tilbake og drikke noe varmt, sitte foran peisen, spise en god middag eller kanskje gå og få en massasje. Ultimat luksus på skiferie.